Jan de Jong gestopt als trainer E pupillen Wasmeer

Jan de Jong, trainer van de E pupillen bij Wasmeer, heeft ( volgens zijn eigen website ) een dag voor de aanvang van de competitie  bij Wasmeer opgezegd. Het citaat op de website www.jandejongonline.nl  onder het kopje "trainer/coach" geeft blijkbaar een verstoorde relatie aan:
 
 "één avond voor de competitiestart is deze keuze weloverwogen genomen daar toespelingen op zijn functioneren binnen de Wasmeer E selecties zéér discutabel voor hem werden"
 
Op de Wasmeersite zelf geeft voorzitter van de jeugdcommissie Fred Lankreijer de volgende "pers"verklaring:

Jan de Jong gestopt als trainer E-jeugd

Per directe ingang heeft Jan de Jong besloten zijn functie als jeugdtrainer bij de HV Wasmeer te beëindigen.

Jan de Jong is per 1 juli 2006 bij ons in dienst getreden. Na een rommelige start heeft hij een zeer verdienstelijk seizoen gedraaid op hoofdklasse niveau met de E1. Dit seizoen was de doelstelling om serieus mee te doen voor een hoge klassering in die klasse. Misschien wel zoals sommige mensen al hebben aangeduid als smaakmaker van de competitie.
Echter door omstandigheden heeft Jan besloten deze missie niet meer te volbrengen bij de Wasmeer.
Wij betreuren dit ten zeerste.

Wij als Jeugdcommissie willen Jan heel hartelijk bedanken voor zijn inzet. Wij willen benadrukken dat trainers met zijn vakmanschap thuis horen bij de Wasmeer. Met zijn kennis en nieuwe ideeën hadden we veel profijt kunnen trekken voor de ontwikkeling van de jeugdopbouw. 

Namens de jeugdcommissie,
Fred Lankreijer, voorzitter Jeugdcommissie

Een verrassende, maar vooral een vervelende ontwikkeling voor beide partijen. Wasmeer zonder trainer/coach en een acuut probleem m.b.t de trainersbezetting en voor Jan de Jong zelf, die blijkbaar voor hem moverende redenen niet verder wil of kan met zijn talentvolle team , de E1.

Wie weet vinden beide partijen elkaar nog in de nabije toekomst, daar als de oorzaak in "toespelingen" zou liggen, een goede communicatie wellicht de basis zou kunnen vormen voor een eventuele "herstart".

M.L.  

 

Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s