E1 deelnemer aan ARC-Heitingatoernooi op 2 mei.

De E1 heeft net de bevestiging gekregen dat zij is toegevoegd aan het deelnemersveld van het prachtige ARC-Heitingatoernooi!
 
Bij deze de tekst van het toernooi van ARC:
 
 
 Waarschijnlijk behoeft het ARC-Heitingatoernooi bij u weinig nadere introductie meer…

Hét pupillenvoetbaltoernooi van de regio Alphen aan den Rijn. Compact van opzet, met alle speelvelden op korte afstand van elkaar. Vermaak voor zowel de spelertjes zelf (tussen wedstrijden door) en voor meegekomen broertjes, zusjes, vriendjes etc. door de aanwezigheid van speeltoestellen, springkussens e.d. Iedere dag worden er team- en andere foto’s gemaakt die dezelfde dag nog van de eigen toernooiwebsite te downloaden zijn. Het verzorgen van een lekkere én verantwoorde lunch voor álle teams en hun leiders.
Het mag allemaal al bijna als bekend en vanzelfsprekend worden verondersteld…

In 2008 staat alweer de derde editie op het programma!

Voor meer informatie kunt u ook terecht op http://www.arc-heitingatoernooi.nl.

Vanuit het oogpunt van traditie houden we vast aan Hemelvaartdag en de daaropvolgende twee dagen. Ondanks het feit dat deze dagen in 2008 erg vroeg in het jaar vallen. Ook niet gunstig voor ons: landelijk gezien vallen deze dagen in de meivakantie. Volgens officiële cijfers is er echter toch altijd maar een relatief klein percentage van alle mensen met vakantie, dus zouden er ruim voldoende over moeten blijven om te kunnen voetballen.

We verzoeken u echter wel met klem rekening hiermee rekening te houden. We hopen uiteraard op uw inschrijving(en), maar gaan er ook vanuit dat u dan daadwerkelijk komt en er niet op het laatste moment achterkomt dat u niet voldoende spelers hebt!

De speeldata in 2008 zijn als volgt:

Donderdag 1 mei (Hemelvaart) 2008: D-pupillen
Vrijdag 2 mei 2008: E-pupillen
Zaterdag 3 mei 2008: F-pupillen

Naast de deelname van betaald voetbal verenigingen Ajax, Sparta Rotterdam en Helmond Sport, was vooral ook de komst van John Heitinga zelf tijdens de editie 2007 een enorm succes. Als het aan John ligt, dan is hij ook in 2008 beslist weer van de partij. Het is echter zo lang van te voren onmogelijk te bepalen in hoeverre verplichtingen bij Ajax of Oranje roet in het eten zullen gooien. Wij rekenen er echter op dat John opnieuw minimaal 1 keer acte de presence zal geven!

Het ARC-Heitingatoernooi streeft naar een grote diversiteit aan deelnemers. In principe zullen we daarom maximaal 2 teams van één vereniging per toernooidag indelen.

Er is dus een eigen website voor dit toernooi: http://www.arc-heitingatoernooi.nl. Op deze site vindt u informatie over het toernooi zelf, een routebeschrijving, links naar de toernooisponsoren, het wedstrijdschema etc., etc. Niet álle informatie voor de editie 2008 is nu al beschikbaar, maar komt dat uiteraard in de komende maanden.
Johnny Heitinga is – samen met o.a. Irene Moors, Guus Meeuwis en John de Mol – een van de ambassadeurs van de Bart Foundation. Deze stichting, genoemd naar Bart de Graaff, heeft als doelstelling jonge mensen met een ingrijpende ziekte de kans te geven hun ambitie waar te maken.
De commissie ARC-Heitingatoernooi vindt dit een zeer sympathieke gedachte en ondersteunt daarom de Bart Foundation. In de eerste plaats door in alle uitingen rond het toernooi aandacht aan de stichting te besteden. Er is een link op de toernooisite naar de Bart Foundation (www.bartfoundation.nl).

Bij voorbaat heel hartelijk bedankt voor uw interesse in ons toernooi!

Met vriendelijke groeten,

Rik Busser
Wedstrijdsecretaris ARC-Heitingatoernooi

Dit bericht werd geplaatst in toernooien. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s