E1 wint Rabobank E1 toernooi Zwolsche Boys

Op de terugweg in de auto bedacht ik me hoe ik het verslag na de toernooiwinst in Zwolle moest inkleden. Weer een euforisch stukje over de E1 wordt denk ik wat te veel van het goede. Hoewel ik hoop dat mensen wel begrijpen dat de columns van Fred en de verslagjes van ondergetekende met een knipoog gelezen dienen te worden, moet je oppassen dat je de mensen niet gaat irriteren door ze te overvoeren met een uitbundigheid, die wellicht als arrogant ervaren gaat worden. Het resultaat kan zijn dat men dan wanhopig wacht op een forse nederlaag van de E1 in de hoop dat het avondgerecht weer een ouderwetse bloemkool oplevert i.p.v. kaviaar.
De eerlijkheid gebiedt me echter ook te zeggen dat ik niet goed meer weet hoe een bloemkool op de zaterdag er uit ziet, laat staan hoe deze smaakt. ook op donderdag, na een toenooi in Zwolle, eten we volgens Ellen een Japans gerecht.
Dat betekent qua uitslag voor de E1 dus goed nieuws. Dit seizoen gaat het dus weer voorspoedig met de E1. En als je de ouders met een glimlach om 7.00 op een winderig en regenachtige ochtend bij de parkeerplaats van La Place bij Laren ziet staan  ( 6.00 opstaan !?) dan weet je dat de sfeer onderling ook uitstekend is.
En dan moet er natuurlijk ook nog worden gevoetbald. Wouter is op vakantie en Luc en Corné uit de E2 zijn toegevoegd om lekker mee te voetballen. De tegenstanders waren "de Weide",  Pesse, HZVV E1 en E2. De eerste drie uitkomend in de hoofdklasse en de laatste in de eerste klasse.
Ik had beloofd eerlijk te zijn, bij deze; het niveau van de tegenstanders was niet echt geweldig.  Blijkbaar loopt het niveau van de hoofdklasses in diverse regio’s niet geheel synchroon. Het ging gewoon (te?) vrij eenvoudig. De Weide werd verslagen met 3-0 ( wedstrijden van 20 minuten ), doelpunten van Corné, Joey en Rik. De tweede wedstrijd tegen Pesse werd met 4-1 gewonnen, Hugo 1x en Rik 3x. De derde wedstrijd tegen HZVV E1 was een hele slechte van onze kant. Waarschijnlijk gezien de geringe tegenstand maakten we er een beetje een potje van en een slappe 2-0 overwinning ( 1x Hugo en Rik) was het resultaat. Van de laatste wedstrijd tegen de E2 van HZVV weet ik nog geeneens zeker wat de uitslag was, ik dacht 5-0. Na 2-0 ruilden we, om nog wat sjeu aan de wedstrijd te geven, Twan om met Rik qua positie ( Twan in de spits en Rik als keeper). Heuglijk feit was dat Twan hierdoor zijn jaarlijks doelpuntje kon meepikken. Overige doelpuntenmakers waren Corné 2x, Joey1x en Hugo 1x.  
Maar goed, de ( toch al ruime )E1 bekerkast telt weer een hoofdprijs extra. I.t.t. vorig jaar hoefden we niet tot op de bodem gaan en dat is met het oog op zaterdag een prettig vooruitzicht, want immers : BFC uit, altijd…lastig.
 
M.L.
Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s