Wat een mens al zo bezig kan houden….

 
Hoe meer columns je van iemand leest, des te meer leer je de mens achter het geschrevene kennen. Wie onze scribent al aardig dacht te doorgronden wacht hier een kleine verrassing met als huiskamervraag : " wat raast er allemaal door het brein van de E1 scribent?" En wellicht nog belangrijker ; " is er nog hoop voor deze columnist?"
 

O weiter, stiller Friede. So tief im Abendrot, Wie sind wir wandermüde – Ist dies etwa der Tod?

 

Met “Im Abendrot”, de laatste van de verpletterend mooie Vier letzte Lieder van Richard Strauss (had ie nog geleefd vast een Vriend van Altius E1, niet te verwarren met zijn oppervlakkige naamgenoot) over de speakers en ditmaal keurig 120 op de teller (want er is even absoluut geen behoefte aan verdere confrontaties met ons rechtsstelsel), rijd ik naar mijn werk. BBGG.

 

Wat een bewogen week en dat terwijl er nauwelijks gevoetbald werd! Allereerst, en dat was zonder meer positief, werd ik benaderd door mijn ongeruste huisarts die mijn stukjes had gelezen en zich buitengewoon veel zorgen maakte over mijn omgang met medicijnen. De groene pillen blijken, na wat uitleg van de goede man, een kalmerende en ietwat versuffende werking te hebben terwijl je van de blauwe juist vrolijk en druk wordt. Maar het is ook weer niet zo dat een blauwe een groene neutraliseert en je na vijf blauwe pillen en vijf groene te hebben geslikt, weer terug bent bij af. Er zitten allerlei subtiele verschillen in de samenstelling en bijvoorbeeld drie blauwe en één groene hebben een ander effect dan vier blauwe en twee groene. Waar het om draait, is het vinden van de juiste samenstelling, de juiste cocktail. Ik heb de beste man (ook zonder meer een Vriend van Altius E1, maar wie is dat langzamerhand niet?) daarom beloofd tijdens het schrijven van dit stukje bij te houden middels “B” en “G” wat ik allemaal naar binnen werk. Hij gaat dan de tekst analyseren (Op welke momenten wordt welke kleur geslikt?) en geeft vervolgens de ideale verhouding aan mij door. Die combi slik ik dan in zijn geheel in één keer ’s morgens, ’s middags en ’s avonds. En dit zou dan de laatste keer zijn dat het woord “pil” in deze rubriek valt. Behalve dan natuurlijk bij figuurlijke uitdrukkingen als “Victoria kreeg weer een bittere pil te slikken” want dat kan uiteraard nog … Help, ik sla nu reeds zinloos door …  GGG.

 

Maar wat me vooral van de straat hield, waren de heftige reacties op mijn stukje en dan met name het grapje over het “ongewenste urineverlies”. Het is een bekend  gegeven dat je bij kleine kinderen altijd kunt scoren met grapjes over plas en poep. Maar dit was geen grapje, dit was een wetenschappelijk onderbouwd feit … 37 procent! Jammer dat er zaterdag jl. geen voetbal was, anders hadden we, wij mannen, in de kantine en rondom het veld al die o zo leuke voetbalmoeders aanschouwd in de wetenschap dat minstens één op de drie … eh … oeps, over bepaalde zaken mag ik helaas niet meer schrijven … BG. Want een m.i. volkomen onschuldig grapje gebaseerd op een zeer irritante reclame, heeft geleid tot hetgeen ondertussen bekend staat als Het Hilversumse Urineschandaal en heeft zelfs de landelijke pers gehaald. Nadat Martin (amice, ondanks alles, zie verder) de rubriek woensdagavond laat op de site had geplaatst, begon de nachtmerrie. Vrijdagochtend had ik namelijk al het eerste kort geding aan mijn broek hangen en er zouden er daarna nog 42 volgen. Grotendeels mij volslagen onbekende dames, deze heuse Erinyen (wraakgodinnen, furiën, toevoeging speciaal voor ML) die een straatverbod tegen mij eisten omdat ze, na lezing van de rubriek, zich ernstig in hun woongenot aangetast zouden voelen in de wetenschap dat ook maar de mogelijkheid zou bestaan dat ik me in de nabijheid van hun woning zou kunnen bevinden. Ook al zou ik me in mijn auto met de maximum snelheid in de bebouwde kom, dus 100 (toch?), langs hun huis razen. De aanklachten vertoonden steeds grote  overeenkomsten en ze verschilden slechts in woordkeuze; de ene had het over “vergaande vrouwonvriendelijkheid”, een ander over “negatief vrouwbeeld” en weer een ander hield het op “een niet geheel verwerkt moedercomplex”. Eentje echter, uitgerekend de leukste van deze stoet klaagvrouwen, hield het op het cryptische “passieve agressiviteit” en daar begrijp ik nog steeds helemaal niets van. BBBBBB

 

En op zich had ik best wel een sterke case; het was immers maar een grapje in een niet geheel serieus te nemen rubriek op een nog veel minder serieus te nemen site. En ter onderbouwing van dit laatste punt zou The one and only Martin himself worden opgeroepen. J Kortom, een ijzersterk weerwoord.

 

Helaas verknalde ik alles door wellicht ietwat misplaatste en in elk geval onbegrepen imitaties van Jiskefet (Hé lullo, nog geplast?) en het Dikkie Dik-nummer van De Vliegende Panters (Met Surinaams accent: “En kinderen, oewat deed Dikkie Dik toen hij heel erg moest plassen? Hij liet het gewoon lopen, ja! En oewat was zijn broekie toen nat!”). Uiteindelijk deed ik nog een wanhoopspoging tot onmiddellijke en onvoorwaardelijke vrijspraak middels de, volgens mij althans, perfect passende en extreem leuke Chewbacca-act uit South Park maar dat begreep niemand … ehhh … en vast ook niemand van de lezers van dit stukje, sukkel dat ik ben … BBBBB

 

Met als gevolg dus 43 straatverboden. En ach, op zich valt er met een straatverbod prima te leven.

En als zo een dame nou in een of ander achterafstraatje woont, geen enkel probleem. Straten als Constantiastraat en 1e Nieuwstraat, daar kun je prima zonder, alternatieven te over. Maar aangezien in mijn 43-koppige, kersverse “fanclub” adressen voorkomen in majeure verkeersaders als de  Havenstraat, de Diependaalse laan, de Diependaalse weg, de Gijsbrecht, de Vaartweg, de Emmastraat, de ’s Gravelandse weg et cetera, wordt het allemaal wel een serieus probleem.

Gelukkig kan ik in mijn navigatiesysteem een flink aantal te vermijden straten invoeren, dus met de auto kom ik er wel. Maar iedere keer als ik naar het centrum wil, moet ik over ’s Graveland, de Albert Heijn in Kerkelanden is alleen nog maar via Loosdrecht te bereiken et cetera.

En te voet of per fiets is het helemaal een crime. Ik heb geen wekelijkse sudoku in de NRC of Dr. Kawashima’s Brain Training op de Nintendo DS nodig om mijn hersens scherp te houden; gewoon een eindje (proberen te) wandelen of fietsen zonder tegen één van de 43 verboden in te gaan, is voldoende! GGGGG

 

Naast de opgelegde straatverboden mag het onderwerp “vrouwen en urineverlies” in mijn rubriek niet meer aan de orde worden gesteld.

 

Zoals reeds geschreven moest Martin ook opdraven en wel als getuige décharge. Ook dat liep anders dan voorzien. Want hij ontkende enige betrokkenheid bij de hele zaak en was zogenaamd niet meer degene die de rubriek uiteindelijk na lezing en dus welbewust op de site plaatste … GGG … BB.

 

Zijn lafhartige optreden zij hem vergeven; man met vrouw en kinderen, moet vooruitdenken, de dingen in een breder perspectief zien en zo. En het was bovendien erg handig dat Martin in het rechtsgebouw aanwezig was. Want nu konden we meteen de 44e rechtszaak waarbij ik deze week betrokken was, aan de orde stellen. En dat was …. Voorheijen versus Langhout!!!! Jaja, een heus arbeidsconflict. Tussen Martin als werkgever en mij als werknemer in casu rubriekenschrijver. Grote vraag was daarin wat er nou precies door partijen is gecontracteerd. De competitie telt 22 wedstrijden. Aangezien ik begonnen ben met voorbeschouwen en zal eindigen met een nabeschouwing, is het aantal te schrijven rubrieken één meer dan het aantal wedstrijddagen. Dus 23. Martin ziet dat natuurlijk anders. Na hard onderhandelen is mijn totale jaarsalaris als vaste E1-scribent vastgesteld op maar liefst 5 euro, uit te keren na afloop van het seizoen. En daar schrijf ik dus 23 stukjes voor. Martin stelt nu dat een bijna geheel afgelast / uitgesteld programma als zaterdag jl. voor hem als werkgever overmacht is en zou kunnen betekenen dat ik uiteindelijk méér stukjes moet schrijven. Eigenlijk wil hij gewoon een wekelijkse bijdrage, of er nou wel of niet wordt gevoetbald.

De rechter velde een Salomons oordeel. Ik moet inderdaad bereid zijn meer stukjes te schrijven dan de oorspronkelijk afgesproken 23 stuks, maar Martin moet naar evenredigheid meer betalen met een maximum van 10 euro. En daar ben ik blij mee. Kassa! Dat zal je leren, Martin Langhout! Voor niets gaat de zon op! GG

Er was nog een 45e zaak, ondergetekende aangeklaagd door een van rechtswege niet meer bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team die vond dat hij in deze rubriek door mij iets teveel “in het zonnetje” werd gezet. Deze zaak werd echter geseponeerd nadat de belofte werd gedaan voortaan alleen nog maar te schrijven over “een niet bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team”. Bovendien moet ik bij wijze van taakstraf voor de site van deze niet bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team, een drietal (positieve!) stukjes schrijven. Ik opperde eerst nog of ik in dit geval ook niet een straatverbod kon krijgen (er kan nog wel een straatje bij …), dat ik dus een bepaalde straat in Soest waar deze niet bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team woont, zou moeten mijden, maar daar kwam ik niet mee weg. Drie stukjes er weer bij …. BBB

 

Maar dan nu snel naar datgene waarvoor we allen hier tezamen zijn, beminde parochianen … BGBGBG (Welke kleur is ook alweer wat? Ik slik maar wat, nu al, en ik moet nog een eind! BBBBB).

 

Afgelopen week werden mijn voorspellende kwaliteiten, voorzover nog nodig, weer eens volledig onderschreven door de realiteit! Wat dacht u van het op woensdag 7-11 gespeelde Omniworld tegen Hoogland (2-1, prognose 2-0). Jammer dat Barry van Omniworld, ook weer zo typische vriend van Altius E1, het (nog) niet de moeite waard vond om een verslag te wijden aan deze pot, anders zou duidelijk worden dat die ene treffer van Hoogland een soort vergissing was, de keeper van Omniworld gooit de bal in eigen goal, Hoogland arriveerde met slechts zes spelers en mocht daarom met 0-1 aan de wedstrijd beginnen, een typefout door de KNVB-administrateur die de uitslagen verwerkt dan wel  de Omniworld-man die een en ander online doorgeeft, zoiets.

 

BFC kon kiezen uit één van de twee beschikbare kunstgrasvelden en speelde dus gewoon thuis tegen Wasmeer (5-7, prognose 2-5). Wat is dat toch met BFC? Qua doelpunten “voor” de nummer zes of zeven, maar qua wedstrijdpunten (slechts drie) de nummer laatst. Denken de jongens dat ze het “grote” Ajax (dat is dus van heel lang terug!) te zijn dat altijd meer scoorde dan tegen kreeg en daarmee kampioen werd? En kijk nou eens wat ik vorige week schreef: “BFC weet de laatste tijd zelf veel goals te maken, maar gelukkig voor de tegenstanders hebben onze vrienden uit Bussum een broertje dood aan goed verdedigen. Dus BFC gaat ook in deze wedstrijd scoren maar krijgt er meer tegen en verliest wederom.” Getalsmatig, zo zullen de vele Pietjes Precies onder u stellen, zat ik ernaast. Echter, naar de geest van de zaak … pure perfectie.

De Wasmeer-site bevat weer eens een lang verslag en dat doet deze arme schrijver deugd (zie vorige rubriek). Lekker veel info; het lijkt wel een video-opname van de wedstrijd. Maar om nou te stellen dat “het doelsaldo weer flink is opgekrikt” na 5-7? Alleen met één goal verschil winnen was nog magerder geweest. Maar ga zo door, vriendin van Altius E1 en onze correspondente in Hilversum-Noord!

 

En dan Spakenburg tegen Hoogland (1-0, prognose 3-3). Zoals het eerlijke, eigen verslag aangeeft was dit een zéér moeizaam bevochte zege voor de wit-blauwen. Desondanks overheerst in het vissersdorpje de euforie en wordt er op de site meteen maar een parallel getrokken met Chelsea Football Club … Lijkt me ietwat voorbarig, voorzichtig gesteld. Tegenstander Hoogland had een lekkere week met twee nipte nederlagen op rij en ik wil dan ook eenieder die Hoogland E1 een warm hart toedraagt van harte een mooie combi van 11 groene pillen en 13 blauwe aanbevelen!

 

Maar achteraf kun je een koe in de kont kijken dus laten we maar snel vooruitblikken. Daar zit u allen immers op te wachten. Behalve dan vriend Reinoud van Victoria. Die blikt met name terug en zit wekelijks te turven in hoeveel gevallen ik de exacte uitslag goed heb, in hoeveel gevallen ik het althans qua verschil in goals nog goed heb, hoe vaak ik er één of twee naast zat en in hoeveel gevallen ik dan toch winst/gelijk/verlies (dus de toto-uitslag) goed had. En tijdens de BBQ na afloop van Altius-Victoria (groot feest, gezelligheid troef, agenda’s worden getrokken om de eerste reünie vast te prikken), word ik daar, niets vermoedend mijn zesde sparerib naar binnen werkend en, en passant, het vierde glas van een verrukkelijke Chileense merlot, door hem keihard mee geconfronteerd. Verkeer ik in de veronderstelling een jaar leuk bezig te zijn geweest, circa 40 mooie stukjes te hebben geschreven (Martin blij!), tien harde euro’s in the pocket (ik de koning te rijk!) en dan opeens … Beng!!!!! Het was waardeloos! Er klopte eigenlijk helemaal niets van! Zelfs met blind gokken (bijvoorbeeld uitslagen simuleren middels een gedresseerde aap die willekeurig op wat knoppen drukt) zou de eindscore (veel) beter zijn geweest! En dus voor mij weer een zinloos jaar achter de rug! The horror, the horror … GGGGG, shit verkeerde kleur, BBBBBBBB.

 

Maar goed, komende zaterdag dus. Weer een zestal uitnodigende affiches dus gaat dat zien. Maar het is net als vroeger met de samenvattingen van Studio Sport en de vooraf beschikbare uitslagen via het TV- of radio-journaal; als u echt met spanning naar de wedstrijden wilt kijken, moet u nu stoppen met lezen want anders weet u alles al!

 

Vooraf moet ik wel de zorg kwijt dat de nacht van vrijdag op zaterdag wél de Harry Potter-nacht is: zijn zevende en laatste boek komt uit, “Harry Potter en de Relieken van de Dood”. Vanaf vrijdagavond 24.00 mag het boek worden verkocht. Welk team zal gebukt gaan onder een iets te grote Harry Potter-verknochtheid? Welk team zal op het veld verschijnen met flinke wallen onder de ogen en nog die tovenaarsmutsen op het hoofd? Dat kan de uitslagen beïnvloeden. De lezer vergeve het mij dat ik dit soort ingewikkelde factoren even buiten beschouwing laat en doe alsof sprake is van een gewone zaterdag. Misschien kan Reinoud daar in zijn nog samen te stellen, genadeloze eindstatistieken ook een beetje rekening mee houden?! Sterker nog, misschien kan hij überhaupt rekening houden met het schier hopeloze karakter van mijn missie en enige menselijkheid betonen opdat die zesde sparerib me even goed moge smaken als de vorige vijf op die zonnige voorjaarszaterdag! BBBBBBBBGGGG

Harry gaat overigens niet dood en het boek eindigt met een sprong naar de toekomst waarin Harry ergens in de twintig of dertig is. U ziet het, het is net als met de voetbaluitslagen in de Hoodfklasse E, ik verklap altijd alles vantevoren! Maar dan nu toch echt terzake.

 

In Huizen ontvangen de Zuidvogels in alle vroegte koploper Altius. Alhoewel de thuisploeg recentelijk hier en daar wat punten bij elkaar gesprokkeld heeft, wordt dit toch een pijnlijke ochtend met de grootste competitie-nederlaag voor de vogels totnutoe.

 

In Amersfoort gaat Hoogland een poging wagen uit de depressie te geraken (die wellicht mijn pillen-combi, hoe fraai ook, niet heeft mogen wegwerken) door te winnen van Huizen. Hoogland haalt de meeste punten thuis en is daarmee dus een beetje het Heracles van onze hoofdklasse. Huizen is echter in de winning mood en heeft al haar drie uitwedstrijden totnutoe gewonnen. En gaat vandaag  ook weer winnen. Na dit vierde uitsucces wil Huizen niet meer thuisspelen en gaat men bij de KNVB een verzoek indienen om de rest van de wedstrijden allemaal in de vorm van uitwedstrijden af te mogen werken. De KNVB is zeer verbaasd maar gaat akkoord. En zodoende komt Huizen uiteindelijk nog erg dicht bij het kampioenschap!

 

SDO gaat haar opwachting maken aan het Schuilkerkpad bij Laren. Helaas is de wedstrijd pas om 12.00 uur. Want ik denk dat vlak na zonsopgang het Laren-complex op zijn mooist is, beetje mist wellicht, wat dauw op de velden … Laren heeft de onderste plekken voorgoed verlaten. SDO was m.i. aanvankelijk op weg naar de vierde plek maar later kreeg men concurrentie van Omniworld en Huizen. Nu staat SDO na wat tegenvallers slechts zesde maar heeft men het derde beste doelsaldo. Ik denk dat SDO tegen Laren de draad weer op zal pikken met een kleine overwinning.

 

BFC moet even het dorp doorkruisen naar de andere kant alwaar ze op bezoek gaan bij NVC.

In de absolute kelder van de hoofdklasse (donker, koud én vochtig (Oei, met die laatste term krijg ik geheid problemen!)), vindt dit gevecht plaats om de laatste stek. Als je naar de uitslagen van allebei kijkt schiet elke vorm van ratio tekort om daar een touw aan vast te knopen en iets zinnigs te zeggen met betrekking tot de uitslag. Ik ben echter al met al toch wel onder de indruk van het scorend vermogen van BFC en vind de houding om gewoon schijt te hebben aan verdedigen ook wel “vet”, dus BFC gaat winnen, zij het uiteraard niet zonder tegengoals. BFC is, hoe raar ook, de alternatieveling van deze competitie, de nozem, de provo, de kraker, de Sex Pistols et cetra. Terwijl wij allemaal heel bekrompen nadenken over verdedigen, kiezen zij voor zes aanvallers (en overwegen ze zelfs om de keeper ook maar op te offeren en zeven aanvallers het veld in te sturen). Wat een voetbalvernieuwing, en dat allemaal in het doorgaans o zo conservatieve Spieghel !!!!!!

 

Bij Victoria tegen Spakenburg zien we veel blauw-wit tegen wederom veel blauw-wit (zij het iets lichter blauw). Ik denk dat Victoria, teneinde de scheids het overzicht te laten behouden, haar uit-tenue maar aan moet trekken. Maar hoe trek je iets aan dat officieel niet bestaat; heel snel, ergens  stiekem in het donker of ….? Maar de tenue-keuze is slechts een mineur probleem. Want uw dienaar heeft hier Complot Nummer Zoveel ontdekt! Wat is er namelijk aan de hand? We spelen een dubbele competitie dus alle deelnemers treffen elkaar twee keer, één keer uit en één keer thuis. Dus, en let nu goed op, beste kindertjes, even vaak uit als thuis. Maar laten we de situatie met betrekking tot ons aller Victoria eens onder de loep nemen. Victoria heeft acht wedstrijden totnutoe gespeeld waarvan  vier thuis en vier uit. En dat is een gezonde verhouding. Maar, de eerstvolgende drie keer spelen de Victorianen ook thuis!!!! Dus na zaterdag 1-12 a.s. betekent dit elf gespeeld waarvan zeven keer thuis. Wat is hier aan de hand? Is dit soms de actie “Help Victoria de winter door” of “Bezorg de Victorianen een prettige Kerst”? Wil men, nu de uit-tenues niet meer mogen worden gedragen, de tere kinderzieltjes beschermen en hen niet confronteren met het gemis van die prachtige outfits dus daarom voortaan alleen nog thuiswedstrijden? Daar zou ik nog enig begrip voor hebben, maar de realiteit is een andere! Victoria doet het namelijk uit soms heel matig; een moeizame 2-4 bij NVC en de bijna-ramp 2-3 bij BFC! (de 0-6 bij Huizen en 2-8 bij Laren vergeet ik maar even … BBBB). Het lijkt een aardige ploeg, nette jongetjes, beschaafde en sympathieke ouders en een vriendelijke, rustige trainer (althans bij het laatste contact …) maar daarachter zit een hele machinerie aan infiltranten, intriganten, spindoctors et cetera die er alles aan doen het kampioenschap binnen te halen. En de rest in deze hoofdklasse maar denken dat sprake is van een eerlijke competitie … Waar zou u zijn zonder mijn genadeloze analyses? En, nog belangrijker: Wat gaan we nu met deze kennis doen? Het antwoord is simpel en van sportieve aard: tegen Victoria stropen we allemaal de mouwen op, we gaan er twee keer zo hard tegenaan en doen drie keer meer dan normaal ons best opdat dit soort kwaad bestreden wordt en dit Hoofdklasse E-jaar niet een tweederangs thriller met slechte afloop zal blijken te zijn maar een fijne, eersteklas feelgood movie! GGGGG

En wat lezen we ondertussen op de Victoria E1-site? “Het was weer genieten voor de ouders en toeschouwers van de E1 maandag avond. Tegen de virtuele koploper uit de sterke Hoofdklasse F, Roda’46 E1, werd met 6-3 gewonnen, het team speelde weer fantastisch positiespel waarbij de ene goal nog mooier was dan de andere.”

Men vergeet daarbij gemakshalve dat deze “virtuele koploper” (met dank aan Jean Nelissen) nu nog slechts op de vierde plek staat met evenveel verliespunten als Elinkwijk en in haar laatste competitieduel door VVIJ (de nummer drie) met maar liefst 5-1 is afgedroogd. Misschien moet men VVIJ op bezoek vragen, “virtueel” de sterkste in deze klasse … Verder ongetwijfeld een leuke pot hoor, maar misschien jammer dat het nog niet zo wil lukken tegen de reële koploper in de eigen competitie? J J J

En wat zegt nou virtueel? Virtueel is Martin de nieuwe trainer van PSV en ben ik de nieuwe vriend van Linda de Mol. GGG

Maar “virtueel” is wel hot! Vandaag werd bekend dat iemand vanwege de eerste diefstal van virtueel geld op een internet-site (Habbo Hotel) is opgepakt! Is het trouwens “de diefstal van virtueel geld” of “de virtuele diefstal van geld”? Help, ik verlies me weer in zinloze details … BBGG

Terug naar zaterdag. Victoria gaat ruim winnen.

Tenslotte zij vermeld dat ik me wel wat zorgen maak dat Victoria, net als Spakenburg, écht de focus gaat verleggen (zie vorige rubriek …) naar oefenwedstrijden. Het lijkt wel een trend! Als we niet oppassen gaat eenieder zich vooral op niet-competitiewedstrijden concentreren en wordt BFC alsnog kampioen.

 

Wasmeer krijgt Omniworld op bezoek. Omniworld staat virtueel vlak achter Wasmeer J. Wasmeer heeft volgens mij de betere ploeg maar Omniworld een sterke verdediging en Wasmeer scoort niet echt héél makkelijk. Een kleine overwinning voor Wasmeer of een gelijkspel dus … een gelijkspel dan maar.

 

Als toetje deze keer een voorbeschouwing met als onderwerp een wedstrijd tussen F-jes. Altius F1 ontvangt thuis namelijk Victoria F2. Het derde wezen in Hilversum met mijn achternaam gaat met zijn team de strijd aan met één van de andere vier teams die de niet meer bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team ook nog onder zijn hoede heeft. En dat gaan hij en zijn vriendjes makkelijk winnen. Rubrieken, Altius E1, Altius F1 … I’m gonna be your worst nightmare this year! Eenmaal aanbeland in Huize Avondrood (verwijzing naar mijn opening, ik ben behalve erg irritant ook nog eens werkelijk goed bezig … GGGGGG) zal deze niet meer bij name te noemen trainer van een Hilversums E-team nog regelmatig nachtmerries hebben waarin de achternaam van uw scribent in meer of mindere mate een rol speelt. Sorry, life is tough and then you die.

 

Voor de Reinoudjes van deze wereld, met hun kleine notitieboekjes die ze te pas en te onpas uit hun binnenzakjes toveren en waarin ze met een afgestompt potloodje alles akelig precies  bijhouden, het aanstaande weekend nog even in getallen:

Zuidvogels-Altius: 0-9

Hoogland-Huizen: 1-2

Laren-SDO: 1-3

NVC-BFC: 3-5

Victoria-Spakenburg: 4-0

Wasmeer-Omniworld: 2-2

Altius F1-Victoria F2: 6-0

 

PS Volgende week één A4-tje, alleen over voetbal en elke avond lekker op tijd naar bed met een fijne, want perfect uitgebalanceerde combinatie van mijn groene en blauwe vriendjes. Ook een zegen voor een zekere, niet meer bij name …

Dit bericht werd geplaatst in De Wedstrijden. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s