E1 niet in goede doen

Ik moet eerlijk zeggen dat het schrijven van een verslag na een gewonnen wedstrijd me een stuk gemakkelijker afgaat dan na een verlies, zoals vandaag het geval was.
Want hoe ga je nu beginnen? Een therapeutisch geschreven verhaal over een Albert Heijn met een bloemkool op zaterdag kennen we nu wel, dus een ander structuur in het verhaal is nu wel gewenst. Nu schijnlollig doen is een vorm van gesublimeerde zelffrustratie en nu de eerste ( het is nu 17.03 ) teleurstelling is weggezakt is het realiteitsbesef meer aanwezig.
Wat ging er eigenlijk mis? De liesblessure van Rik was voor mij het onderwerp van deze week; hoe dit vandaag aan te pakken? Ik besloot Rik langs de kant te laten met trainingsbroek aan. Mocht het scoreverloop in ons voordeel zijn dan zou dat mooi zijn en was er niets aan de hand; indien de nood aan de man kwam dan konden we altijd nog zien hoe we het tij konden keren. De wedstrijd begon zeer hoopvol door een kopdoelpunt van Hugo na pakweg 30 seconden, edoch vanaf de aftrap bleek al snel dat onze verdediging vandaag niet in vorm was;  45 seconden na aanvang stond het al 1-1. De volgende twee kansen door slap verdedigen betekende meteen de 1-3, en dan waren er nog geen 7 minuten gespeeld. Rik uit het trainingspak en zijn eerste balcontact na een mooie pass van Hugo bracht de stand op 2-3. In de 12 e minuut was het Joey die beheerst de bal intikte na een assist van Rik. Dat ging dus de goede kant op. Helaas kan de rest van de wedstrijd worden beschreven als de wedstrijd van de gemiste kansen met als titel "hoe mooi wil je ze krijgen". De echte scherpte ontbrak en zoals het altijd gaat viel de winnende goal aan de andere kant na een onoverzichtelijke scrimmage, waarbij er van alles misging en ondanks protesten van de Altiusspelers dat keeper Twan onrechtmatig was aangevallen werd het doelpunt m.i. terecht goedgekeurd. Bovendien gebiedt de eerlijkheid mij te zeggen dat in de eerste helft een doelpunt van Omniworld in een soortgelijke situatie onterecht werd afgekeurd, waardoor we tegen een nog grotere achterstand zouden kijken. Helaas teveel spelers niet in goede doen en een topscorer op halve kracht brachten het uiteindelijke resultaat in het voordeel van Omniworld, die na afloop natuurlijk dolgelukkig waren de koploper te hebben verslagen. Victoria E1 is nu de koploper en gezien het spel van de E1 de afgelopen 2 wedstrijden is dat een logisch gevolg en kan ik daar wel ( tot op zekere hoogte natuurlijk Ontblote tanden ) vrede mee hebben. Maar we ‘ll be back!!
Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s