Een nagekomen verslag van Hoogland

Hoogland E1 heeft thans ook een eigen site http://www.vvhoogland.nl:80/  en is ontdekt door wie anders dan onze altijd oplettende scribent .
 
6 oktober  Altius E1- E1  5-2 Na een toeristische route kwamen we toch nog ruim op tijd aan op het terrein  in ’s Graveland . Altius is medekoploper met drie overwinningen een veel doelpunten dus we moesten vooral goed verdedigen om ze van het scoren af te gaan houden.  Sjoerd en later Max bezette het centrum achterin , Dylan bleef achter de twee spitsen Thieme en Simon (later  Lex) . 
Na een vrije trap van Altius die op de lat spatte, kwam de 1-0 uit een corner: de aanvoerder van Altius kon met een kopbal scoren. Simon was al in de eerste minuut dichtbij een doelpunt geweest en Max had een hard schot , Fleur redde een paar maal goed en in de 12 minuut schoot Simon de 1-1 hoog in de goal binnen na een fraaie pass van achteruit.  Te snel werd het 2-1 na een foutje achterin . Daarna Lex net naast en Wessel die schoot maar de keeper pakte fraai.  Na de rust een botsing waarna Max met een pijnlijke kin het veld uit moest, vlak daarna de 3-1 na een steekbal op hun spits. Tussendoor had hun linkerspits nogmaals twee vrije trappen van ver op de lat geschoten, dus op de voorsprong viel op dat moment niets af te dingen. Maar nu begon Hoogland de mouwen op te stropen en tien minuten voor tijd kwam de verdiende aansluitingstreffer: een goede voorzet van Thieme werd door Simon afgewerkt 3-2.  We kregen nog meer kansen die helaas niet werden benut. We waren duidelijk de betere ploeg en Wasmeer had het zwaar ( Auteur was blijkbaar even de war na zijn ""we waren duidelijk de betere ploeg" webmaster M.L ). Ze waren opgelucht dat het uit een scrimmage 5 minuten voor tijd toch 4-2 werd (net daarvoor stonden we even niet op te letten bij een ingooi wel/niet voor ons !).  Dat het vlak voor tijd ook nog 5-2 werd was geflatteerd. 
Jullie hebben wel laten zien dat je met hard werken voor elkaar heel ver kunt komen en dat geeft weer hoop voor de volgende wedstrijd !
 
 
 
Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s