de krant van de andere kant

Altius E1 – SDO E1 1 – 4

Een prachtige overwinning net voor de winterstop. Met enorme inzet werd Altius dit keer verslagen. SDO bewees over een heel sterk collectief te beschikken. Samen ben je sterk, dat werd deze wedstrijd maar weer eens bewezen.
We begonnen ruim een kwartier te laat omdat de tas met shirts, broeken en kousen nog in Bussum was achtergebleven. Maar gelukkig mochten we van Altius en de scheidsrechter nog even de warming-up doen en ook even met de bal oefenen voordat de wedstrijd begon.
Al heel snel kregen we een inworp op de helft van Altius, de bal kwam bij Nicolas die heel mooi, maar helaas net naast schoot.
Altius kwam sterk terug waardoor Oscar 2 x heel mooi redde.
Een aanval die begon bij Sjoerd die passt op Nikolas die de bal op Jur tikt en Jur scoort: 0-1.
Dan een aanval van Altius, Oscar redt maar de scheids ziet een overtreding van hem. Dat was het niet, maar oké, verder floot deze scheidsrechter heel goed. Na 18 minuten kwamen Tijmen en Tim erin voor Jesse en Dailey.
Een aanval van Altius, schot op doel en Oscar redt met zijn voet. Dan zijn wij weer aan de beurt: een schot van Sjierd op de lat en Tijmen die net naast schiet.
Even daarna een pas van Jur op Tijmen, die geeft de bal voor op Nikolas die heel mooi de bal inschiet: 0-2.
Dan een uitbraak van Altius vlak voor rust, Oscar rent heel attent zijn doel uit en trapt de bal weg maar wordt geraakt door een gestrekt been van een Altius speler. Dat deed veel pijn, maar na behandeling met de wonderspons kon hij toch weer door.
De ruststand was 0-2.
Net na het begin van de 2e helft weet Altius toch tegen te scoren. Als dat maar niet fout gaat denkt iedereen aan SDO kant.
Dan een voorzet van Tijmen, Nikolas schiet op de lat en de terugspringende bal is een prooi voor Jur: 1-3.
Even later krijgt Tijmen de bal, kapt en schiet net naast het doel. Daarna een hele mooie pass van Nikolas op Tijmen die zijn voet tegen de bal zet, maar helaas gaat de bal net naast.
Dan een corner van Tijmen maar dit maal schiet Jesse net naast.
Altius komt weinig aan aanvallen toe en als ze al in de buurt van het doel komen, dan is Oscar attent. De tijd vordert, zal het dan toch gaan lukken om hier te winnen?
Uit een corner van Nikolas kopt Jesse, de kleinste man van het veld, prachtig de 1-4 binnen. Nu kan het niet meer fout gaan natuurlijk.
Altius krijgt nog een paar kansen maar SDO ook, een voorzet van Nikolas wordt door Jesse op de paal geschoten.
Dan fluit de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en is iedereen bij SDO door het dolle. Wat een mooie overwinning is dit.
En wie was de man of the match? Niemand, dit was een overwinning van het hele team.
Melle, Jesse, Jur, Dailey, Sjoerd, Oscar, Tijmen, Tim en Nikolas: jullie hebben uitstekend gevoetbald en in deze vorm zijn we een grote bedreiging voor koploper Victoria.
Dit bericht werd geplaatst in " De krant van de andere kant ". Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s