E/D combi team definitief op toernooi in Barcelona in juni 2008!

De afgelopen maanden is het gegeven “De E1 en Barcelona” ontelbare malen een dankbaar gespreksonderwerp geweest, waarbij menigmaal de vraag werd opgeworpen; “gaan we volgend jaar weer?” .

 Barcelona 2007 was een intense, emotionele en fantastische ervaring geweest in vrijwel alle opzichten ( lees www.rateta17.spaces.live.com ). Naar aller mening in sportief en sociaal opzicht nauwelijks te evenaren. Of toch wel? Via Montse Lecera, moeder van Ruben uit de E1, bleven de contacten met Barcelona ( lees Jeugdcoördinator Cesc Polonio ) gedurende afgelopen maanden levendig.

 

Het mondde uit in wederom een uitnodiging voor het spelen van een geweldig toernooi in Barcelona!

 

Zoals het er nu uitziet doen er naast Spaanse clubs ( o.a Lleida) ook een Italiaans, Frans, Duits en een Zuid-Amerikaans team mee!! 

 

 http://www.unioesportivalleida.com/estadi.php

, Girona http://www.gironafutbolclub.com/temp/web/fe/equips_club/index.asp

 en Nastic de Tarragona http://www.gimnasticdetarragona.com/

 

Er wordt op een groot veld gespeeld, daar tweede-jaars E pupillen in Spanje al op een groot veld spelen. Cesc gaf ons al aan dat het speelniveau vrij hoog zal liggen.

Aldus werd ook het plan opgevat om naast de huidige E1 ook de E 1 spelers van vorig seizoen, Dany, Jan Douwe, Milan en Stefano ook uit te nodigen om mee te gaan. Twaalf spelers is echter wat krap en na ampel beraad werd Thijmen Rensen uitgenodigd voor een gesprek, waarin hem de vraag werd gesteld of hij ook met deze groep mee zou willen gaan naar Barcelona. Ik denk dat dit, toen ik Thijmens gezicht zag , volgens hem met afstand de meest domme vraag is, die hem ooit in zijn leven is gesteld!  Natuurlijk ga ik mee!!!! .

 

Zo gezegd zo gedaan? Nou…, eerst  natuurlijk een meeting met de ouders, waarin de plannen werden ontvouwd. En natuurlijk kwamen we weer uit bij het onderwerp “Huisvesting” . Was menigeen vorig jaar al dolblij dat de 1 sterrencamping op het nippertje was verruild voor het knusse hostel, dit jaar kreeg  dit hostel van enkele betrokkenen de status van een  verbouwde varkenskot; er moest dus worden onderhandeld. Montse beloofde nog even verder te zoeken, maar wat belangrijker was; alle jongens gaan mee! Nog een paar dagen respijt wie er van de families allemaal nog meer mee gingen en er zou kunnen worden geboekt.

 

Nog geen dag later verscheen er een link op de mail van Montse. Menig mond viel geluidloos open en sommigen konden een spoortje vocht via de mondhoeken niet meer tegenhouden. Onder het commentaar van criticus Fred “dit is eigenlijk te mooi om waar te zijn” kon er via de diashow worden genoten van de fraaie appartementen die nog te huur waren en, niet onbelangrijk voor een Nederlander, zeer betaalbaar! (http://www.bcninternet.com:80/groups/groupacc.php  sardenya apartments  ).

 

Nadat woensdag de personen bekend waren die meegaan( 32 stuks!) hebben Fred, Montse en ondergetekende de tickets geboekt! We vertrekken woensdag 11 juni om 18.35 naar Barcelona en gaan zondagochtendvroeg om 6.50 weer terug.

De appartementen zijn ook geboekt en tevens hebben we de beschikking over een luxe touringcar, die ons haalt en brengt van het vliegveld, van en naar de te spelen oefenwedstrijd in het stadion van Mollet op donderdagavond en op zaterdag 14 juni heen en terug naar de locatie van het toernooi ( ook Mollet).

 

Het voorlopige schema ziet er als volgt uit:

 

Woensdag vertrek 18.35 vanaf Schiphol met Vuelling Aankomst Barcelona ca 20.20

 

Donderdag: sight-seeing Barcelona ( Ramblas, bezichtiging van de prachtige architectuur van Barcelona etc )

In de avonduren oefenwedstrijd bij Mollet

 

Vrijdag

Verschillende mogelijkheden ( Nou Camp bezichtiging, Verkennen Barcelona) en uiteraard s’middags met zijn allen naar het strand voor een training, zwemmen of luieren!

 

In de avond wordt er door de familie van Montse van te voren  naar een een gezellige tent gezocht, alwaar we gezamenlijk kunnen eten en naar  Nederland- Frankrijk kunnen kijken.

 

Zaterdag :

Het spelen van een waarschijnlijk onvergetelijk internationaal toernooi!

 

En natuurlijk wordt er weer voor een mooie afscheidsavond gezorgd!

 

Zondag : Weer naar huis ( 6.50 ) L

 

Door onze geweldige sponsor van vorig jaar Rob van Galen is beloofd dat het “Barcelona tenue” wederom door hem zal worden verzorgd. Geweldig Rob!

 

Wat een heerlijk vooruitzicht en wat zal het weer een onvergetelijke ervaring worden voor de jongens! Voor Rik, Hugo, Twan, Ruben, Dany, Milan, Stefano en Jan Douwe zelfs voor de tweede keer! En na de verhalen talloos te hebben aangehoord, kunnen Joey, Michiel, Wouter, Jelmer en Thijmen het nu ook gaan beleven!

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door regelmatig de E1 site lezen; www.altius-e1.spaces.live.com .

 

Martin Langhout

Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s