De krant van de andere kant

16 februari  vv Hoogland E1 – Altius  E1  2-3 Vlak voor de wedstrijd meldde Ruben zich toch af, hij was nog niet voldoende hersteld helaas. Altius staat in de top van het klassement, maar dat konden ze zeker de eerste helft niet waarmaken, omdat onze jongens er fel op zaten en weinig ruimte weggaven. 
Toch kwamen we 0-1 achter nadat een corner door Fleur weggestompt werd en toen vanuit een moeilijk hoek alsnog werd ingeschoten.  Vier minuten later:  Max kwam mee naar voren en kan hard schieten; de keeper stopte maar de bal kwam bij Wessel die hem fraai in de bovenhoek schoot ! 

Het spel golfde heen en weer en in de 18e minuut was het toch 1-2 door hun linkerspits. Ook nu konden we weer snel gelijkmaken:  een schot van Dylan werd nog gestopt , maar de rebound was voor Simon die hard inschoot: 2-2.  Lex was nog dichtbij de 3-2,  hij kwam een teenlengte te kort om in te schieten. 

Na rust ook weer twee gelijkwaardige ploegen.  Tieme schoot na een goed opgezette aanval maar net naast  en even later kwam Fleur uit haar doel en nam een perfecte sliding / tackle op de bal. Een paar minuten later kwam de spits weer alleen op haar af en maakte ze stevige overtreding , de scheids besloot tot penalty en een 5-minuten straf !.  Lex snel in het geel van Fleur en op de goal , maar hij was kansloos op de door Altius perfect genomen strafschop: 2-3. Met een man (vrouw !) minder deden Max, Sjoerd en Wessel de verdedigende taken prima en Lex pakte nog een moeilijke bal knap uit de hoek! De laatste 8 minuten waren we weer compleet en  het bleef tot het laatst een spannende wedstrijd , met heel veel inzet van onze kant. Maar ondanks nog een aantal kansen hield Altius het doel verder schoon, en bleven we net aan de verkeerde kant van de score.

Dit bericht werd geplaatst in " De krant van de andere kant ". Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s