Hugo Voorheijen volgend seizoen naar FC Utrecht!

Wat voor de insiders al een beetje bekend was is nu officieel: Hugo Voorheijen, super centrale middenvelder van Altius E1, gaat met ingang van het volgend seizoen voor FC Utrecht spelen in de D2! Afgelopen woensdag was Hugo samen met moeder Yolande en vader Fred op jeugdcomplex Zoudenbalch van FC Utrecht op uitnodiging van hoofd opleidingen Koos van Tamelen om de overeenkomst voor volgend seizoen officieel te maken. Na afloop werd Hugo door Koos van Tamelen mee genomen om de hand te schudden van….Willem van Hanegem! Een mooie dag dus voor Hugo en zijn ouders. 
Hugo, namens iedereen die bij de E1 betrokken is; van harte gefeliciteerd en laat ze bij FC Utrecht zien wat je kan!
 
Het unieke feit doet zich nu voor dat Altius E1 maar liefst twee spelers levert aan FC Utrecht. Hugo en Rik zijn de uitverkorenen en het is leuk dat de twee ook dikke maatjes zijn! Laten we hopen voor ze dat dit jongensboek nog lang en vooral op een leuke manier zal voortduren.
Naast Hugo en Rik zijn ook de Victorianen Tijn Wicherink ( E1 ) en Tijn Janssen ( D1; vervroegd naar de D pupillen overgegaan ) en de Huizen E1 keeper Daniel v.d. Roest, die de overstap gaan maken naar de FC Utrecht D2. Tot op heden zijn er 9 spelers vastgelegd voor volgend seizoen voor de D2 van FC Utrecht.
 

Duo Penotti 
     Duo Penotti

Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s