E1 besluit competitie met grootste overwinning van dit seizoen

De tegenstander van vandaag is één van de teams die de oorzaak zijn geweest dat de E1 dit seizoen niet het kampioenschap in de hoofdklasse heeft kunnen behalen. Bij het zien van de wedstrijd vraag je je af hoe dit toch in hemelsnaam mogelijk is geweest. Zuidvogels speelde met wat jongens, die volgend seizoen in de E1 zouden komen en op deze manier zouden ze volgens de Zuidvogelscoach al vast een beetje kunnen wennen. De grote vraag na de wedstrijd is of deze mannen wel een leuke zomer gaan beleven, daar het resultaat van deze wedstrijd ze wel eens achter hun oortjes kunnen gaan krabbelen of ze volgend seizoen nog wel willen blijven voetballen.  De opdracht van vandaag was om te proberen de laatste wedstrijd in de hoofdklasse zo goed en zo leuk mogelijk af te sluiten. Bovendien wilde Twan en zijn verdedigers graag de 0 houden, waardoor ze de minst gepasseerde verdediging van de competitie zouden worden. Helaas zat dat laatste een beetje tegen, daar de enige twee schoten ( werkelijk waar!) op het doel er nog pardoes invlogen ook ( eigenlijk net als de heenwedstrijd..) en dat was eigenlijk het enige smetje op de wedstrijd. Het wel erg zwakke Zuidvogels kwam er totaal niet aan te pas en ik overdrijf niet dat er meer 200% kansen gemist werden dan dat er vandaag gescoord werd. Desalniettemin vielen er veel fraaie goals te bewonderen, m n de zaalvoetbalgoal tussen Joey, Rik en Hugo, waarbij er op de doellijn nog werd gecombineerd en Hugo de laatste was die de bal het laatste zetje gaf was van grote schoonheid. De doelpunten werden netjes over beide helften verdeeld en toen de goed fluitende Roy van Wagtendonk affloot stonden er 16 streepjes op zijn papiertje; 14 voor Altius en twee voor Zuidvogels. Doelpuntenmakers waren Joey 3x, Hugo 4x en Rik 7x.
 
22 Wedstrijden gespeeld, 2 verloren, 1 gelijkgespeeld en maar liefst 19 keer gewonnen; er zijn hoofdklasse kampioenen met meer verliespunten!
Derhalve een seizoen een trots op te zijn en waarbij we Victoria tot de laatste speeldag hebben gedwongen om het voor het kampioenschap te blijven gaan. Klasse jongens! 
 
We gaan het seizoen afsluiten met nog een aantal prachtige toernooien, waaronder in juni de onvergetelijke reis naar Barcelona!
Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s