Afscheid als TJC

Op het wederom geweldige pupillenweekend van v.v. Altius heeft de jeugdcommissie afscheid van mij genomen als TJC. Zoals inmiddels wel bekend is gaat zoon Rik naar FC Utrecht, waardoor er een grote verandering qua tijdsbesteding gaat plaatsvinden in huize Langhout. De functie van TJC in een voetbalvereniging is een zeer boeiende, doch ook zeer tijdrovende bezigheid. Bij tijd en wijle trekt het een behoorlijke wissel op het gezin, maatschappelijke omstandigheden ( ik werk fulltime in een maatschap voor Fysiotherapie) en incasseringsvermogen op vele gebieden.  Hoe leuk en interessant het ook is om de jeugdafdeling van Altius te organiseren en verder uit te bouwen in kwantiteit en kwaliteit; het allerleukste blijft om ( zoals iedere ouder dat vindt) je eigen kind te zien voetballen. In mijn geval is het dan ook onbespreekbaar om op de zaterdag bij Altius aanwezig te zijn ( een absolute voorwaarde om als TJC te kunnen functioneren) en daardoor Rik niet te te zien voetballen. 
 
Ook het gegeven dat zeven jaar een behoorlijke tijd is geweest en het altijd goed is als er weer wat nieuw elan komt en andere ideeen worden uitgeprobeerd, denk ik dat het een uitgelezen moment is om het stokje over te dragen. De nieuwe TJC wordt Arjan Wingelaar en ik ben er heilig van overtuigd dat hij in staat zal zijn om de jeugdafdeling van Altius op een positief verantwoordelijke manier verder kwalitatief te ontwikkelen. Bij deze wens ik Arjan ook veel plezier en succes toe in zijn nieuwe functie!
 
Ter afscheid heb ik werkelijk een prachtig en fantastisch fotoboek ontvangen, die een fraai kroniek weergeeft van mijn tijd bij Altius met een vleiende tekst op de voorkaft. Tot mijn grote plezierige verrassing zijn er verschillende auteurs die de moeite hebben genomen een column te schrijven over hun ervaringen met mij en hebben mij ook ontroerd.
 
Bij deze wil ik ook graag Ed Berkenbosch (voorzitter van Altius), Dany van Dijk "oud" speler van de E1 2006-2007, Jaap Visser ( coach Huizen E1 2007-2008 ), Wout van Ham ( oud-schoolvriend, teamgenoot bij zvv Husky en "oud" fietsmaat en teamsite watcher), Arnoud Boer ( succescoach Victoria E1 2007-2008) en Jan de Jong ( ongeslagen Wasmeercoach E1 van de hoofdklasse E 2007-2008 Glimlach en tevens meest ervaren trainer in het "Gooische", enorm bedanken voor hun warme en sympathieke woorden.
 
Tevens weet ik eigenlijk niet hoe ik mijn dank onder woorden moet brengen voor de enorme tijdsinvestering en moeite die Irma de Leeuw, de "topvrouw" in de huidige Altiusjeugd organisatie, zich  ongetwijfeld heeft moeten getroosten om dit schitterende boekwerk te creeren. Ik denk dat ik het maar één manier kan doen; bij de volgende ontmoeting krijg je een dikke knuffel!
 
Nogmaals; 1000 maal dank!
 
Martin
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s