Victoria E1 valt even van de roze wolk

Victoria E1 heeft op het presticieuze Dick Abbenhues toernooi, alwaar vele hoofdklasse kampioenen waren uitgenodigd zwaar teleurgesteld. Alwaar een favorietenrol door velen was toegedicht werden vele wedstrijden verloren ( volgens schrijver Victoriasite veelal onverdiend, zie kort verslag ) en is Victoria op de tiende en laatste plek geeindigd.
 
Gezien het prachtige seizoen wat Victoria heeft gehad mag dit resultaat de pret natuurlijk niet drukken; de boog kan niet altijd gespannen staan per slot van rekening.
 
Uiteindelijk winnaar en met een beetje fantasie "de beste van Nederland" was de Foresters E1, die Zeeburgia E-top in de finale versloeg.
 
 Veslagje Victoriapupillen site:
 
De E1 heeft een ongelukkige dag gehad op het sterk bezette toernooi bij Zeeburgia. In de poule werdt vaak onverdiend verloren met respectievelijk 0-1 van Zeeburgia E-Top, 1-2 van de voetbalschool Zeeland van Dennis en Gerard de Nooijer, 1-3 van Heerenveen E1 en 0-1 van Arc E1. Om de 9e en 10e plaats werdt er na een 2-0 voorsprong tegen de Rijp 2-2 gelijk gespeeld en zoals zo vaak werden de penalties verloren.
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s