Goede generale Barca-team

Ondanks dat TJC Simon Arp van vv Loosdrecht het deze dagen razend druk had met de organisatie van de officiele opening van het nieuwe werkelijk schitterende kunstgrasveld, heeft hij toch nog de moeite genomen om een wedstrijd te organiseren voor ons tegen de nieuwe D1 van Loosdrecht; klasse Simon ( en Marit Knipoogje!).
Ondanks dat de jongens elkaar natuurlijk goed kennen, was het voor het eerste met elkaar spelen toch wel even wennen. Met een verrassend sterk spelend Loosdrecht  konden we elkaar toch wel redelijk vinden, doch het veldoverwicht was duidelijk voor Loosdrecht. Echter de verdediging stond wel als een huis en werden er weinig kansen weggegeven. Onder druk van de tegenstander maakte Thijmen een reflex met zijn hand, waardoor er een kans voor Loosdrecht te niet werd gedaan. Gevolg was een volkomen terechte penalty, die helaas voor Loosdrecht via de binnenkant van de paal het veld weer instuiterde.. Ondanks het veldoverwicht voor Loosdrecht, waren de kansen wel voor Altius. Het was Stefano "big nose" van Galen, die na goed storen van Rik en Joey, mijn voorpelling van gisteren uit deed komen; gewoon scoren, 0-1. De wedstrijd werd drie keer 20 minuten gespeeld. In de eerste pauze verschillende tactische puntjes aangehaald en langzaam trok Altius het spel naar zich toe. Enkele 100% kansen werden op een haar na gemist en na een vrije trap van Loosdrecht werd de 1-1 binnengeschoten. Gezien het spelverloop tot dan toe ook verdiend. Na enkele positiewisselingen van een paar spelers ( altijd verrassend hoe een E speler op een groot veld weer andere kwaliteiten laat zien) begon het lekker te lopen. In de 40e minuut was het Rik, die na een mooie solo over de rechterkant, de bal hoog en strak voortrok naar de sprintende Hugo en de bal hoog aanvliegend met links hoog in de touwen schoot. Prachtig doelpunt! 1-2. Vijf minuten voor tijd was er weer een ouderwetse actie tussen Rik en Stefano te bewonderen, waarbij Rik koeltjes afrondde ; eindstand 1-3.
 
Na afloop kregen alle jongens een prachtige sporttas uitgereikt met slippers, een badhanddoek, oranje zweetbandjes en een mooie nikebal als inhoud. Dit alles door het initiatief van Wilco Rensen gesponsord door " Straver & Zn.; grond,weg en waterbouw ". Dit alles voor de trip naar Barcelona; geweldig bedankt!
Ook heeft Rob van Galen met zijn bedrijf: " van Galen B.V. Metaalbewerking Hilversum" samen met " Bouw Factor " weer vijf nieuwe Barcelona tenues gesponsord voor de "nieuwkomers", zodat het hele team weer in het prachtige Barca outfit is te bewonderen. Ongelofelijk bedankt Rob!
 
Vanaf vandaag begint het aftellen en blijf de site dagelijks volgen ; mis niets!
 
130
Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s