En toen was het toch echt voorbij….

Het seizoen is nu toch echt aan zijn einde gekomen. Als Altius E1 hebben we dit erg leuke seizoen behoorlijk kunnen rekken; we hebben allemaal het Barcelona verslag uitgebreid kunnen lezen en hopelijk een goed beeld gekregen wat voor een heerlijke tijd we daar hebben gehad. Bovendien was dit de slagroom op de spreekwoordelijke taart die hoofdklasse E heet.
De rivaliteit met Victoria en het ludieke verbale geweld van Fred, de leuke contacten met andere enthousiaste E1 teams zoals Huizen, Wasmeer en SDO, een enthousiaste Hoofdklasse supporter als Wout van Ham maakten de competitie meer dan leuk. Ook de twee wedstrijden die het Gooisch E-Regioteam heeft gespeeld, waren een groot succes. Het feit dat deze hoofdklasse een groot aantal byzondere talenten heeft voortgebracht werd tijdens deze wedstrijden meer dan duidelijk.
 
De jongens van Altius E1; Twan, Jelmer, Hugo, Wouter, Joey, Ruben, Michiel en Rik zijn dit seizoen voluit gegaan en hebben voluit genoten. Een E1 team is m.i. toch één van de leukste om in te spelen  en om te begeleiden. Op deze leeftijd zijn ze heel leergierig, begrijpen vaak meer dan je denkt en bovendien kunnen kinderen op deze leeftijd nog heerlijk kind zijn. Maar ook dit gegeven kan je niet vast blijven houden; volgend seizoen gaat iedereen naar het grote veld om in de D pupillen te spelen, zonder Rik en Hugo die naar FC Utrecht D2 verhuizen, alwaar ze hopelijk een leuke tijd gaan beleven.
 
"En wat ga jij doen? jij gaat in een heel diep gat vallen!" is een opmerking die ik al tientallen keren heb moeten aanhoren. Hoewel mijn mailbox de laatste weken inderdaad opvallend leeg blijft, bevalt het me tot nu toe niet slecht.
Technisch Jeugdcoordinator van Altius is een heel boeiende en leuke tijd geweest, echter feit is wel dat het een energievretend baantje is, waarbij je bij tijd en wijle een brede rug moet hebben. Om iets op te bouwen bij een club heb je tijd nodig; ambitieuze plannen realiseer je niet binnen 2 á 3 jaar. In de zeven jaar dat ik als TJC  bij Altius werkzaam ben geweest is er ook veel bij Altius veranderd. De tijd was er ook rijp voor en nog veel belangrijker;  het feit dat er velen waren met een goed Altiushart hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan hetgeen waar Altius nu voor staat.
 
Terugkeren bij Altius zit er denk ik niet meer in. Het zou me wel leuk lijken om in de toekomst eens bij een andere leuke club een talentvol team onder mijn hoede te nemen en waarom zou dat niet bij een club als Victoria, Wasmeer of Huizen kunnen zijn. Vooralsnog eerst als vader langs de lijn staan om de verrichtingen van Rik te volgen. Ik zal de mondpleisters meenemen Knipoogje .
 
Tot slot eindig ik dit laatste stukje om iedereen te bedanken, die de moeite heeft genomen deze site aan te klikken. We zitten nu bijna op de 35.000 bezoekers, derhalve mag ik wel met wat gepaste onbescheidenheid concluderen dat de Altius E1 site een graag gelezen site is geweest. Wij ( Fred, Montse en ik )hebben er in ieder geval veel plezier aan beleefd!
 
Een ieder een fijne zomervakantie toegewenst en we zien elkaar vast en zeker nog eens op de Gooische velden!
 
Martin
 
Dit bericht werd geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s