Hugo miste de eerste dag

 

Dag 1 (woensdag):

 

Ik was er nog niet dus daar heb ik niets over te vertellen.

 

Dag 2 (donderdag):

 

Mijn vader en ik kwamen aan. En het team was naar de Sagrada Familia. Dany vond volgens mij het uitzicht geweldig want hij had er veel over te vertellen.’s Avonds hadden we een oefenwedstrijd. Die eindigde met ruzie, schoppen en blessures.

 

Dag 3 (vrijdag):

 

Eerst gingen we een stukje lopen, toen met de metro en daarna weer lopen, over de Ramblas. Thijmen dacht stoer te zijn en ging een soort paardman uitdagen. Hij ging heel dichtbij staan en toen ging die paardman opeens naar voren en schrok Thijmen zich rot. Het hele team moest lachen. Toen we aan het eind van de Ramblas waren zagen we mensen balletje-balletje spelen. We wilden kijken maar we mochten er niet bij. Dat vonden we niet leuk dus riepen we in het Engels dat we de politie gingen bellen. De man werd boos en stuurde ons weg.

Daarna gingen we naar het strand waar we wat dronken en aten. En we gingen voetballen op het strand. Hierna gingen we naar een restaurant waar we Nederland-Frankrijk keken.

 

Dag 4 (zaterdag):

 

Het toernooi. De ochtend voor het toernooi leek iedereen best gespannen. Ik, Dany en Rik en nog een paar spelers die vorig jaar al in Barcelona waren geweest, hadden zin om de spelers van Mollet weer te zien.

De eerste wedstrijd tegen Europa ging erg goed. We wonnen met 4-0. Toen tegen Mollet A verloren met 2-1. Onverdiend vond ik. Er werd zelfs nog een doelpunt van mij afgekeurd. Ze zeiden dat het buitenspel was maar volgens mij was dat niet zo.

We waren door naar de halve finale tegen Cornella, die ons tijdens een vorige wedstrijd hadden aangemoedigd. Het waren aardige jongens, vond ik. Maar wel een beetje groot en we verloren kansloos met 2-0.

Die avond was de laatste avond en daarom ben ik met papa in een mooi restaurant ergens in Barcelona uit gaan eten.

Na een korte nachtrust weer naar het vliegveld en naar huis.

 

Dit waren mijn laatste wedstrijden voor Altius want ik ga naar FC Utrecht. Ik vind het  heel jammer om weg te gaan. De laatste twee jaren vond ik erg leuk, vooral de tripjes naar Barcelona (erg leuk dat dit jaar Samir en Arjan meegingen!) en dit jaar het voetballen in de hoofdklasse. Montse heel erg bedankt voor alles en Martin bedankt voor de goede begeleiding!

 

 

Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s