Twan mocht wel 2x naar Barcelona !!!

 

Woensdag 11 juni

 

Jaja dan gaat het eindelijk gebeuren. Hier hebben we allemaal op gewacht maar dan gaat het echt gebeuren. We gaan (weer) naar Barcelona!! Als eerste ging ik om 16.15 richting centraal station Hilversum om de trein naar Schiphol te nemen. Toen we net op Schiphol waren gingen we al gelijk weer voetballen maar van de bewakers mocht je niet voetballen, wat een gezeur.

Even later gingen we wat eten bij zo’n restaurant waar je van alles kon halen. En dan gaan we vliegen voor sommige de 1ste keer…..

We landde ongeveer om 22.00 uur. We werden door een hele mooie bus opgehaald en om 22.30 bij de appartementen afgezet.

We gingen even voetballen en even later kam de hoteleigenaar de sleutels brengen. We liepen naar binnen over een marmeren vloer!! Maar dat was niet het enige er was een bubbelbad en nog allemaal andere mooie dingen te veel om op te noemen. Daarna even wat gezamenlijk gedronken en dan naar bed.

 

Donderdag 12 juni

 

Eerst lekker uitslapen even op de PSP en DS spelen en dan gaan ontbijten. Het was een lekker rustig ochtendje. Even later gingen we naar Templo Expiatorio de la Sagrada de Família van Gaudi, dat lag op 2 minuten loopafstand. Eerst was het wel een beetje saai maar toen we omhoog gingen werd het ineenkeer heel leuk. Om 13.30 gaan we weer terug naar het “Paleis” vergeleken met vorig jaar. Om Fred en Hugo te verwelkomen. s’ Middags gingen we lekker pizza eten een beetje vroeg maar we moesten s’ avonds alweer voetballen. Even nog winkelen maar daar kwam ook niet veel van terecht door de siësta waren bijna alle winkels dicht. Nou dan gaan we maar naar Mollet.

Want om 19.45 moesten we alweer gaan voetballen

 

De oefenwedstrijd

 

De oefenwedstrijd hoor je eigenlijk snel te vergeten maar ik ga er toch maar iets over schrijven…..

We komen net uit de bus en de regen komt met bakken uit de hemel.

Eerst Cesc een hand geven en dan gaan omkleden. Even een weetje: De regen is inmiddels opgehouden. Even een warming-up doen en daarna met de scheidrechter het veld op. Vanaf het begin speelde de Spaanse ploeg keihard en kwamen ze ook verdiend op 1-0 omdat wij gewoon veel te slap speelde. We kwamen nog goed terug door een mooie goal van Stefano. Rust. We begonnen weer veel te slap en daarvoor wordt je gestraft op dit niveau uiteindelijk wordt het 4-1

in het voordeel van de Catalanen. Er kwamen nog een paar relletjes maar het dieptepunt was nog wel de blessure van Dany.

 

Vrijdag 13 juni

 

Even lekker lang uitslapen want wij konden later weg want ik ging niet naar Camp Nou. Toen gingen we met de metro naar Plaça de Catalunya. Daar gingen we even voetballen. Even later gingen we lopen over de la Rambla richting het strand. Daar gingen we 2 uurtjes voetballen. Daarna liepen naar het restaurant waar we het werk van het Nederlands-elftal zouden bekijken. Allemaal al helemaal in het Oranje komen we binnen. We liepen naar boven waar een mooie plasma TV aan de muur hing. Eerst allemaal eten en daarna kijken.

Nederland speelde fantastisch en wonnen met 4-1. In de rust werden Ed, Rob, Wilco, Fred en natuurlijk “onze” Montse bedankt.

 

Zaterdag 14 juni

 

We moesten al vroeg opstaan. Want vandaag was het de dag van het toernooi.

Eerst even naar de wedstrijd Mollet-Europa kijken, daarna omkleden en dan spelen maar!! De eerste wedstrijd was tegen Europa de wedstrijd werd met 4-0 gewonnen. Door te winnen zijn we alweer door naar de halve finale. De 2de wedstrijd was tegen Mollet die wedstrijd wordt met 2-1 verloren. Op naar de halve finale!! Helaas die werd met 2-0 verloren. Dan waar meer naar het appartement.

s’Avonds weer naar huis.

Ten slotte wil ik Martin bedanken voor de leuke jaren en natuurlijk moeder  MOONTSSEEEEE!!!!! voor de leuke jaren!!!!!

 

Dit bericht werd geplaatst in verslagen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s